tirsdag 24. mai 2011

Oppsummering av faget foto

Foto
Innen foto har jeg lært veldig mye forskjellig: komposisjon, hvordan man stiller inn et speilreflekskamera, hvordan man bruker reflektor, hvordan man bruker studio, og hvordan man lager så studio. Jeg har også lært hvordan man tar bilder til forskjellige anledninger; f.eks. portretter, dokumentasjon osv. Det har vært spennede å lære mer om redigering av foto, og hvordan man kan transfromere foto inn til noe mye bedre ved bruk av Bridge, PhotoShop, Picasa o.l.


Blogging
Når vi har blogget har vi lært hvordan man viser arbeidet vi har gjort til et større publikum. Det har vært veldig spennede å også kunne følge med og kommentere på andres prosesser. Jeg tror blogg som et hjelpemiddel i faget er et pluss, selv om det til tider kan være litt stressende å følge opp med blogginnlegg. Blogg skulle vært på alle skoler som tilbyr dette faget.


Arbeidsmetoder
Vi har absolutt jobbet på måter som gjør at vi får mest mulig ut av de få timene vi har hatt. Det har vært mye læringsoppdrag, med korte foredrag i forveien, slik at vi skal kunne lære teknikker og innstillinger ordentlig. Det meste av arbeidet har blitt tilbakelagt av effektive timer på skolen, og selv om vi ikke har hatt så mye lekser, har vi hatt nok å gjøre i faget, på en positiv måte.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar